Fener i Spartak hoće Vidića!

Turski velikan Fenerbahče i njegov bivši klub Spartak iz Moskve želi iskusnog srpskog štopera Nemanju Vidića, prenose turski mediji.

Fudbal 24.12.2014 | 21:20
Fener i Spartak hoće Vidića!

Vidić je letos stigao u Inter kao veliko pojačanje, ali je razočarao u prvoj polusezoni u Seriji A.

Srbin je bio ključni igrač odbrane kod Valtera Macarija, ali se nije proslavio u toj ulozi, koju je izgubio po dolasku Roberta Mančinija na klupi "nerazura". S obzirom da je sve manje u planu novog trenera, pominje se njegov odlazak. Njegova vrednost se procenjuje na 4 miliona evra.

Uglavnom se spekulisalo o povratku na Ostrvo, navodno ga želi i Juventus, ali se sada su se u igru uključili Fener i Spartak.

Istanbulski tim vodi veliku borbu sa gradskim rivalima Bešiktašem i Galatasarajem za titulu u Turskoj, pa mu je potrebno konkretno pojačanje za nastavak sezone.

S druge strane, Spartak ima velikih problema na poziciji štopera, pa je moskovski tim na polusezoni ruske Premijer lige tek šesti na tabeli, sa 20 primljenih golova na 17 utakmica.

Spartak je bio prvi inostrani klub Vidića po odlasku iz Zvezde, igrao je u Mosvki od 2004-2006. godine, kada je za 10,5 miliona evra prešao u Junajted.

Njegovom prodajom Mančini ne samo da bi zaradio, već bi se oslobodio i najplaćenijeg igrača tima koji godišnje od Intera ima 3,2 miliona evra.

Prelazni rok počinje 1. januara, videćemo da li će Vidić ekspresno da napusti Milano.

Komentari / 0

Ostavite komentar