Паспаљ: Партизану мале шансе за плеј-оф!

„Ситуација је много тешка", упозорава легендарни кошаркаш.

Кошарка 23.12.2014 | 14:20
Паспаљ: Партизану мале шансе за плеј-оф!

Легендарни кошаркаш Жарко Паспаљ одувек је важио за човека који је јавно говорио без длаке на језику, а тако је било и у случају садашње ситуације у КК Партизан.

Човек који је у играчким данима освојио све што се освојити може рекао је да је ова сезона изгубљена за актуелног шампиона Србије, те да не верује да ће се садашња ситуација битније променити у наставку такмичења у Јадранској лиги. Подсетимо, Партизан је први део сезоне завршио са негативним скором 6-7 и налази се пред тешким изазовом да обезбеди пласман у доигравање.
„Ситуација је много тешка! Нисам оптимиста по питању Партизановог пласмана у плеј-оф АБА лиге. И претходних година црно-бели су лоше почињали сезону, па су подизали форму. Овог пута ствари стоје другачије. Тим је слабији, мање је новца у клубу. Не може то да се пореди са претходним сезонама", рекао је Паспаљ за Информер.

Црно-бели су довели себе у врло тешку ситуацију пред наставак сезоне, пошто и даље немају комплетиран тим, а распоред је изузетно густ и тежак.
„Започели су сезону, а да нису ни изблиза комплетирали тим. Верујем да су се у клубу надали да ће у ходу решавати проблеме, очигледно је да такав систем не доноси резултате. Проблем је много дубљи него што се мисли и нажалост не верујем да ће екипа играти нешто боље ни у наставку Јадранске лиге", закључио је Паспаљ.

Партизан већ у уторак увече играју меч 14. кола регионалног такмичења, а у халу Пионир стиже Солнок. Утакмица је на програму у 20 часова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Новица

23.12.2014 13:45

Елементарни ред је Паљо да кажеш где су новци од продаје Богдана, Ловрења и осталих! Како то да нико годинама не зна колико пара уђе у клуб а колико су расходи па свака озбиљна пиљара има годишњи биланс пословања само ККП само тражи паре на све стране а да ником не покаже транспарентност пословања иако еуролига на том инсистира!

ОДГОВОРИТЕ