Paspalj: Partizanu male šanse za plej-of!

„Situacija je mnogo teška", upozorava legendarni košarkaš.

Košarka 23.12.2014 | 14:20
Paspalj: Partizanu male šanse za plej-of!

Legendarni košarkaš Žarko Paspalj oduvek je važio za čoveka koji je javno govorio bez dlake na jeziku, a tako je bilo i u slučaju sadašnje situacije u KK Partizan.

Čovek koji je u igračkim danima osvojio sve što se osvojiti može rekao je da je ova sezona izgubljena za aktuelnog šampiona Srbije, te da ne veruje da će se sadašnja situacija bitnije promeniti u nastavku takmičenja u Jadranskoj ligi. Podsetimo, Partizan je prvi deo sezone završio sa negativnim skorom 6-7 i nalazi se pred teškim izazovom da obezbedi plasman u doigravanje.
„Situacija je mnogo teška! Nisam optimista po pitanju Partizanovog plasmana u plej-of ABA lige. I prethodnih godina crno-beli su loše počinjali sezonu, pa su podizali formu. Ovog puta stvari stoje drugačije. Tim je slabiji, manje je novca u klubu. Ne može to da se poredi sa prethodnim sezonama", rekao je Paspalj za Informer.

Crno-beli su doveli sebe u vrlo tešku situaciju pred nastavak sezone, pošto i dalje nemaju kompletiran tim, a raspored je izuzetno gust i težak.
„Započeli su sezonu, a da nisu ni izbliza kompletirali tim. Verujem da su se u klubu nadali da će u hodu rešavati probleme, očigledno je da takav sistem ne donosi rezultate. Problem je mnogo dublji nego što se misli i nažalost ne verujem da će ekipa igrati nešto bolje ni u nastavku Jadranske lige", zaključio je Paspalj.

Partizan već u utorak uveče igraju meč 14. kola regionalnog takmičenja, a u halu Pionir stiže Solnok. Utakmica je na programu u 20 časova.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Novica

23.12.2014 13:45

Elementarni red je Paljo da kažeš gde su novci od prodaje Bogdana, Lovrenja i ostalih! Kako to da niko godinama ne zna koliko para uđe u klub a koliko su rashodi pa svaka ozbiljna piljara ima godišnji bilans poslovanja samo KKP samo traži pare na sve strane a da nikom ne pokaže transparentnost poslovanja iako euroliga na tom insistira!

ODGOVORITE