Ко је скинуо камере са Звездиног сјевера?!

Комесар за безбедност ФСС каже да је финансиран видео надзор Стадиона "Рајко Митић", али да су после неког времена камере скинуте са северне трибине.

Фудбал 24.12.2014 | 08:20
Ко је скинуо камере са Звездиног сјевера?!

Комесар за безбедност Фудбалског савеза Србије, Миливоје Мирков, оптужио је државу да не постоји политичка воља да се реши проблем са хулиганима у нашој земљи и упозорио да би фудбалска Србија могла да настави да плаћа скупу цену због тога.

Он се у делу излагања на петом међународном сајму "Економија спорта" у хотелу "Хајат", у Београду, осврнуо и на стање наших стадиона, упозоривши да би репрезентација у скорој будућности могла да почне да игра утакмице у иностранству, јер су наши објекти превазиђени.

Мирков је, између осталог, открио да је ФСС финансирао комплетно покривање Стадиона Црвене звезде, који се од ове недеље зове Стадион "Рајко Митић", али да су после неког времена нестале безбедносне камере које су покривале северну трибину.

"ФСС опреми стадион Црвене звезде са видео надзором и после неколико дана неко скине камере са северне трибине, а ми после сазнамо да је клуб дозволио да то ураде", рекао је Мирков.

Коментари / 0

Оставите коментар