Ko je skinuo kamere sa Zvezdinog sjevera?!

Komesar za bezbednost FSS kaže da je finansiran video nadzor Stadiona "Rajko Mitić", ali da su posle nekog vremena kamere skinute sa severne tribine.

Fudbal 24.12.2014 | 08:20
Ko je skinuo kamere sa Zvezdinog sjevera?!

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije, Milivoje Mirkov, optužio je državu da ne postoji politička volja da se reši problem sa huliganima u našoj zemlji i upozorio da bi fudbalska Srbija mogla da nastavi da plaća skupu cenu zbog toga.

On se u delu izlaganja na petom međunarodnom sajmu "Ekonomija sporta" u hotelu "Hajat", u Beogradu, osvrnuo i na stanje naših stadiona, upozorivši da bi reprezentacija u skoroj budućnosti mogla da počne da igra utakmice u inostranstvu, jer su naši objekti prevaziđeni.

Mirkov je, između ostalog, otkrio da je FSS finansirao kompletno pokrivanje Stadiona Crvene zvezde, koji se od ove nedelje zove Stadion "Rajko Mitić", ali da su posle nekog vremena nestale bezbednosne kamere koje su pokrivale severnu tribinu.

"FSS opremi stadion Crvene zvezde sa video nadzorom i posle nekoliko dana neko skine kamere sa severne tribine, a mi posle saznamo da je klub dozvolio da to urade", rekao je Mirkov.

Komentari / 0

Ostavite komentar