Оњила у Звезди зваше (К)Оњило, а он с Кипра каже...!

Шампион Србије постигао је 18 голова на 15 утакмица ове јесени, а склоњени нападач 10 на 13. Са Кипра поручује...

Фудбал 23.12.2014 | 17:40
Оњила у Звезди зваше (К)Оњило, а он с Кипра каже...!

Највећи проблем Црвене звезде ове јесени, у такмичарском смислу, била је неефикасност.

Шампион Србије одиграо је полусезону са свега 18 постигнутих голова, а најбољи стрелац екипе био је неубедљиви Ђорђе Ракић са четири поготка.

Занимљиво, црвено-бели имали су (и имају) нападача на позајмици у кипарском Ермису, који је у исто време постигао десет голова! Иронично, играча баш таквог профила, који даје десет по полусезони, а 20 у сезони, траже тренер Ненад Лалатовић и челници Звездан Терзић и Славиша Кокеза ове зиме.

Наметнуло се логично питање да ли ће Звезда вратити Нигеријца са позајмице?

Ако њега питате, неће.

У интервјуу за "Курир", Оњило је образложио због чега жели да се држи подаље Суперлиге, када је већ у могућности.

"На Кипру се игра бољи фудбал, има неколико квалитетних екипа, које се боре за врх. Могу рећи да је кипарска лига јача од српске", рекао је Оњило.

"Лепо ми је овде, не могу да се пожалим. Добро су ме прихватили у клубу и фино сам се снашао. Све иде како треба, нарочито на терену", додао је нападач којег је Црвена звезда платила огромних (за њене услове) 450.000 евра, лета 2013. године и онда га - "бенчирала", па позајмила.

После четири године у Јавору и једне у Звезди, током које је одиграо само седам утакмица, Оњило резонује да му је боље да остане тамо где је на 13 мечева дао десет голова!

"Овде сам повратио самопоуздање. Што се Звезде тиче... Стварно не бих да говорим ништа лоше о клубу и томе шта се све тамо догађа. Знам за све, али нећу да коментаришем", рекао је Оњило и додао:

"Не верујем да ћу се вратити у Звезду", поручио је Оњило за крај интервјуа за "Курир".

Коментари / 0

Оставите коментар