Onjila u Zvezdi zvaše (K)Onjilo, a on s Kipra kaže...!

Šampion Srbije postigao je 18 golova na 15 utakmica ove jeseni, a sklonjeni napadač 10 na 13. Sa Kipra poručuje...

Fudbal 23.12.2014 | 17:40
Onjila u Zvezdi zvaše (K)Onjilo, a on s Kipra kaže...!

Najveći problem Crvene zvezde ove jeseni, u takmičarskom smislu, bila je neefikasnost.

Šampion Srbije odigrao je polusezonu sa svega 18 postignutih golova, a najbolji strelac ekipe bio je neubedljivi Đorđe Rakić sa četiri pogotka.

Zanimljivo, crveno-beli imali su (i imaju) napadača na pozajmici u kiparskom Ermisu, koji je u isto vreme postigao deset golova! Ironično, igrača baš takvog profila, koji daje deset po polusezoni, a 20 u sezoni, traže trener Nenad Lalatović i čelnici Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza ove zime.

Nametnulo se logično pitanje da li će Zvezda vratiti Nigerijca sa pozajmice?

Ako njega pitate, neće.

U intervjuu za "Kurir", Onjilo je obrazložio zbog čega želi da se drži podalje Superlige, kada je već u mogućnosti.

"Na Kipru se igra bolji fudbal, ima nekoliko kvalitetnih ekipa, koje se bore za vrh. Mogu reći da je kiparska liga jača od srpske", rekao je Onjilo.

"Lepo mi je ovde, ne mogu da se požalim. Dobro su me prihvatili u klubu i fino sam se snašao. Sve ide kako treba, naročito na terenu", dodao je napadač kojeg je Crvena zvezda platila ogromnih (za njene uslove) 450.000 evra, leta 2013. godine i onda ga - "benčirala", pa pozajmila.

Posle četiri godine u Javoru i jedne u Zvezdi, tokom koje je odigrao samo sedam utakmica, Onjilo rezonuje da mu je bolje da ostane tamo gde je na 13 mečeva dao deset golova!

"Ovde sam povratio samopouzdanje. Što se Zvezde tiče... Stvarno ne bih da govorim ništa loše o klubu i tome šta se sve tamo događa. Znam za sve, ali neću da komentarišem", rekao je Onjilo i dodao:

"Ne verujem da ću se vratiti u Zvezdu", poručio je Onjilo za kraj intervjua za "Kurir".

Komentari / 0

Ostavite komentar