Шербеџија: Гробар сам, па шта?!

Славни глумац са Душком Радовићем и Слободаном Новаковићем био у комисији клуба задуженој за односе са медијима.

Фудбал 23.12.2014 | 12:00
Шербеџија: Гробар сам, па шта?!

Добро је познато да је светски позната личност, холивудски глумац Раде Шербеџија навијач Партизана, а он је током снимања документарне серије о бившем председнику Црвене звезде Ден Тане открио и како је заволео црно-беле боје.
„Цео живот сам био везан за фудбал, навијао сам за Партизан, али не због тога што је мој отац навијао за Партизан, него зато што кад сам ја био клинац била је она најбоља, чувена генерација Шошкић, Јусфи, Галић, Васовић, Миладиновић и тако даље. Тако да је то била генерација снова. Још увек мислим да су уз ону Звездину екипу Аћимовић, Џајић и тако даље то две најјаче генерације икада у клупском фудбалу“, рекао је Шербеџија.

Навијачи Партизана су веома поносно чињеницом да је Душко Радовић био велики навијач црно-белих, али није толико познато да је он заједно са Слободаном Новаковићем и Радетом Шербеџијом осамдесетих година био у комисији клуба задужену за односе са медијима.
„Када сам постао познат, млад глумац, они су знали да сам партизановац, заправо Момчило Вукотић, Ненад Бјековић и Жарко Зечевић су ме звали да будем члан. И ја сам пристао, мада нисам често долазио на седнице и стадион јер сам живео у Загребу“, открио је Шербеџија

Ипак због дешавања у последњој деценији XX века, Шербеџија је престао да прати клупски фудбал.
„Ја сам лично престао навијати за клубове било које и одлазити на утакмице, управо због тог зла које се дешавало на стадионима, када су људи почели дивљати и када су ти ужасни национализми, шовинизми и ужасни мракови избили на површину. Када је било опасно за живот бити на утакмици“, објаснио је славни глумац.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Из филма Бановиц Страхиња

23.12.2014 11:07

Добра му је сцена када казе Драгану Николицу;Алија дај срк!

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

23.12.2014 11:27

Легенда био и осто ! Скидам вам капу господине !

ОДГОВОРИТЕ