Šerbedžija: Grobar sam, pa šta?!

Slavni glumac sa Duškom Radovićem i Slobodanom Novakovićem bio u komisiji kluba zaduženoj za odnose sa medijima.

Fudbal 23.12.2014 | 12:00
Šerbedžija: Grobar sam, pa šta?!

Dobro je poznato da je svetski poznata ličnost, holivudski glumac Rade Šerbedžija navijač Partizana, a on je tokom snimanja dokumentarne serije o bivšem predsedniku Crvene zvezde Den Tane otkrio i kako je zavoleo crno-bele boje.
„Ceo život sam bio vezan za fudbal, navijao sam za Partizan, ali ne zbog toga što je moj otac navijao za Partizan, nego zato što kad sam ja bio klinac bila je ona najbolja, čuvena generacija Šoškić, Jusfi, Galić, Vasović, Miladinović i tako dalje. Tako da je to bila generacija snova. Još uvek mislim da su uz onu Zvezdinu ekipu Aćimović, Džajić i tako dalje to dve najjače generacije ikada u klupskom fudbalu“, rekao je Šerbedžija.

Navijači Partizana su veoma ponosno činjenicom da je Duško Radović bio veliki navijač crno-belih, ali nije toliko poznato da je on zajedno sa Slobodanom Novakovićem i Radetom Šerbedžijom osamdesetih godina bio u komisiji kluba zaduženu za odnose sa medijima.
„Kada sam postao poznat, mlad glumac, oni su znali da sam partizanovac, zapravo Momčilo Vukotić, Nenad Bjeković i Žarko Zečević su me zvali da budem član. I ja sam pristao, mada nisam često dolazio na sednice i stadion jer sam živeo u Zagrebu“, otkrio je Šerbedžija

Ipak zbog dešavanja u poslednjoj deceniji XX veka, Šerbedžija je prestao da prati klupski fudbal.
„Ja sam lično prestao navijati za klubove bilo koje i odlaziti na utakmice, upravo zbog tog zla koje se dešavalo na stadionima, kada su ljudi počeli divljati i kada su ti užasni nacionalizmi, šovinizmi i užasni mrakovi izbili na površinu. Kada je bilo opasno za život biti na utakmici“, objasnio je slavni glumac.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Iz filma Banovic Strahinja

23.12.2014 11:07

Dobra mu je scena kada kaze Draganu Nikolicu;Alija daj srk!

ODGOVORITE
Name

valter

23.12.2014 11:27

Legenda bio i osto ! Skidam vam kapu gospodine !

ODGOVORITE