Енцо Перес већ појачао Валенсију!

Трансфер би могао да буде закључен већ првог дана прелазног рока...

Фудбал 23.12.2014 | 10:20
Енцо Перес већ појачао Валенсију!

Прошлог лета Енцо Перес био је на корак од дреса Валенсије, а сада би једна од најинтересантнијих трансфер сага коначно могла да добије свој закључак. Аргентински везиста ухватио је први авион за Валенсију и отпутовао на крајњи исток Шпаније, где би ускоро требало да стави параф на сарадњу са Слепим мишевима!

Према писању португалског Рекорда, Перес је пут Местаље кренуо одмах после утакмице коју су Орлови одиграли са Жил Висентеом, а прича се да би трансфер могао бити озваничен већ првог дана зимског прелазног рока.

С друге стране, тренер Жорж Жезус каже да није упознат са тим да би један од његових најбољих играча требало да потпише за Валенсију, те да ову тему неће „начињати" све до отварања пијаце.

„Нико ми није рекао да ће Енцо потписати. Али као што сам већ неколико пута нагласио, о томе ћемо разговарати када прелазни рок буде почео. До тада се нећемо оглашавати по овом питању", рекао је Жезус после победе над Жил Висентеом.

Још увек није познато колико новца би актуелни шампион Португалије требало да добије од обештећења, али се претпоставља да је у питању сума од око 20.000.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар