Enco Peres već pojačao Valensiju!

Transfer bi mogao da bude zaključen već prvog dana prelaznog roka...

Fudbal 23.12.2014 | 10:20
Enco Peres već pojačao Valensiju!

Prošlog leta Enco Peres bio je na korak od dresa Valensije, a sada bi jedna od najinteresantnijih transfer saga konačno mogla da dobije svoj zaključak. Argentinski vezista uhvatio je prvi avion za Valensiju i otputovao na krajnji istok Španije, gde bi uskoro trebalo da stavi paraf na saradnju sa Slepim miševima!

Prema pisanju portugalskog Rekorda, Peres je put Mestalje krenuo odmah posle utakmice koju su Orlovi odigrali sa Žil Visenteom, a priča se da bi transfer mogao biti ozvaničen već prvog dana zimskog prelaznog roka.

S druge strane, trener Žorž Žezus kaže da nije upoznat sa tim da bi jedan od njegovih najboljih igrača trebalo da potpiše za Valensiju, te da ovu temu neće „načinjati" sve do otvaranja pijace.

„Niko mi nije rekao da će Enco potpisati. Ali kao što sam već nekoliko puta naglasio, o tome ćemo razgovarati kada prelazni rok bude počeo. Do tada se nećemo oglašavati po ovom pitanju", rekao je Žezus posle pobede nad Žil Visenteom.

Još uvek nije poznato koliko novca bi aktuelni šampion Portugalije trebalo da dobije od obeštećenja, ali se pretpostavlja da je u pitanju suma od oko 20.000.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar