Фалкао и Родригес играли заједно прије 27 година!

Очеви садашњих звезда колумбијске репрезентације заједно носили дрес Депортест Толиме, а њихови синови све до овог лета били нераздвојни.

Фудбал 23.12.2014 | 09:20
Фалкао и Родригес играли заједно прије 27 година!

Данас су узданице колумбијске репрезентације, а мало је позната чињеница да се пријатељство Џејмса Родригеса и Радамела Фалкаа пренело са колена на колено.

Наиме, очеви данашњих звезда светског фудбала Џејмс Родригес сениор и Радамел Енрике Гарсија играли су заједно пре 27 година, у дресу колумбијске екипе Депортес Толима, што је документовано у Панинијевом албуму за самолепљиве сличице из 1987.

Оно што је посебно занимљиво јесте да се све до овог лета њихови синови нису одвајали, пошто су заједно играли за репрезентацију Колумбије, Порто и Монако, да би Радамела пут одвео у Енглеску, где је обукао дрес Манчестер јунајтеда, а Џејмс је после сјајних партија на Мундијалу промовисан у највеће појачање Реал Мадрида.

Не заборавите да се чак помињала могућност да управо Радамел Фалкао замени Карима Бензему у шпицу Краљевског клуба, а имајући у виду да је у Манчестеру „само“ на позајмици не би представљало изненађење уколико им се путеви укрсте у неким од предстојећих прелазних рокова.

Баш као и њиховим родитељима пре 27 година.

Коментари / 0

Оставите коментар