Falkao i Rodriges igrali zajedno prije 27 godina!

Očevi sadašnjih zvezda kolumbijske reprezentacije zajedno nosili dres Deportest Tolime, a njihovi sinovi sve do ovog leta bili nerazdvojni.

Fudbal 23.12.2014 | 09:20
Falkao i Rodriges igrali zajedno prije 27 godina!

Danas su uzdanice kolumbijske reprezentacije, a malo je poznata činjenica da se prijateljstvo Džejmsa Rodrigesa i Radamela Falkaa prenelo sa kolena na koleno.

Naime, očevi današnjih zvezda svetskog fudbala Džejms Rodriges senior i Radamel Enrike Garsija igrali su zajedno pre 27 godina, u dresu kolumbijske ekipe Deportes Tolima, što je dokumentovano u Paninijevom albumu za samolepljive sličice iz 1987.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se sve do ovog leta njihovi sinovi nisu odvajali, pošto su zajedno igrali za reprezentaciju Kolumbije, Porto i Monako, da bi Radamela put odveo u Englesku, gde je obukao dres Mančester junajteda, a Džejms je posle sjajnih partija na Mundijalu promovisan u najveće pojačanje Real Madrida.

Ne zaboravite da se čak pominjala mogućnost da upravo Radamel Falkao zameni Karima Benzemu u špicu Kraljevskog kluba, a imajući u vidu da je u Mančesteru „samo“ na pozajmici ne bi predstavljalo iznenađenje ukoliko im se putevi ukrste u nekim od predstojećih prelaznih rokova.

Baš kao i njihovim roditeljima pre 27 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar