Прелијепа, а насилна! Успут и голманка!

Милиони поклоника фудбала широм света уздишу за голманском лепотицом Хоуп Соло. Американка је једна од најатрактивнијих спортисткиња, па није ни чудо што многи желе да су на месту фудбалске лопте коју она чврсто хвата својим рукавицама!

Фудбал 22.12.2014 | 20:20
Прелијепа, а насилна! Успут и голманка!

Хоуп нема конкуренцију. Барем не међу голманкама. Истина, њена колегиница из тима Ешлин Харис у последње време настоји да привуче пажњу, али Хоуп је и у томе ненадмашна. Макар то било и на негативан начин.

Наиме, Соло настоји ових дана да суд одбаци оптужбе против ње због случаја насиља од летос, када је у предграђу Сијетла - Киркленду, дошла у сукоб са полусестром Терезом Оберт и 17-годишњим сестрићем. Наводно је Хоуп пребила Терезу и сестрића, али се нада да ће оптужбе ипак бити одбачене. Не буде ли тако, следи јој наставак суђења 20. јануара.

Они који боље познају прелепу голманку, кажу да није ни чудо што је склона инцидентима. У њено породици је насиље било толико одомаћено, а одрасла је у градићу Ричланд, у држави Вашингтон, месту где се током Другог светског рата развијао плутонијум за прављење атомске бомбе. Њен школски тим је себе називао “Бомберсима”.

“Не верујем у хепиенд. У мојој породици тога нема. Код нас постоји само тужан или фрустрирајући крај сваке приче”, писала је Хоуп у својој аутобиографији 2012.

Да у фудбалу није успела, многи би рекли да је погрешила занимање и да је могла бити глумица или фото модел, али њу то не брине. Радо је позирала за “Бодy Иссуе”, “ЕСПН”, и бројне друге магазине, а 2011. се опробала и у риалити шоу програму “Плес са звездама”. Нема шта да се крије, Хоуп је стварно права бомба!

Коментари / 0

Оставите коментар