Prelijepa, a nasilna! Usput i golmanka!

Milioni poklonika fudbala širom sveta uzdišu za golmanskom lepoticom Houp Solo. Amerikanka je jedna od najatraktivnijih sportistkinja, pa nije ni čudo što mnogi žele da su na mestu fudbalske lopte koju ona čvrsto hvata svojim rukavicama!

Fudbal 22.12.2014 | 20:20
Prelijepa, a nasilna! Usput i golmanka!

Houp nema konkurenciju. Barem ne među golmankama. Istina, njena koleginica iz tima Ešlin Haris u poslednje vreme nastoji da privuče pažnju, ali Houp je i u tome nenadmašna. Makar to bilo i na negativan način.

Naime, Solo nastoji ovih dana da sud odbaci optužbe protiv nje zbog slučaja nasilja od letos, kada je u predgrađu Sijetla - Kirklendu, došla u sukob sa polusestrom Terezom Obert i 17-godišnjim sestrićem. Navodno je Houp prebila Terezu i sestrića, ali se nada da će optužbe ipak biti odbačene. Ne bude li tako, sledi joj nastavak suđenja 20. januara.

Oni koji bolje poznaju prelepu golmanku, kažu da nije ni čudo što je sklona incidentima. U njeno porodici je nasilje bilo toliko odomaćeno, a odrasla je u gradiću Ričland, u državi Vašington, mestu gde se tokom Drugog svetskog rata razvijao plutonijum za pravljenje atomske bombe. Njen školski tim je sebe nazivao “Bombersima”.

“Ne verujem u hepiend. U mojoj porodici toga nema. Kod nas postoji samo tužan ili frustrirajući kraj svake priče”, pisala je Houp u svojoj autobiografiji 2012.

Da u fudbalu nije uspela, mnogi bi rekli da je pogrešila zanimanje i da je mogla biti glumica ili foto model, ali nju to ne brine. Rado je pozirala za “Body Issue”, “ESPN”, i brojne druge magazine, a 2011. se oprobala i u rialiti šou programu “Ples sa zvezdama”. Nema šta da se krije, Houp je stvarno prava bomba!

Komentari / 0

Ostavite komentar