Враћа ли се Клео?!

Председник Партизана на крају мандата најавио је помпезну замену за Петра Шкулетића, а спекулише се да би то могао бити Бразилац, који је већ носио црно-бели дрес.

Фудбал 22.12.2014 | 16:00
Враћа ли се Клео?!

Последњих дана у Хумској се навелико прича о томе ко би могао да буде замена за Петра Шкулетића, који ће, све је извесније, ускоро напустити Хумску.

Наводно је Драган Ђурић, који броји последње дане на месту председника Партизана, најавио "бомбу", а како преносе српски медији, то био могао да буде Бразилац са српским пасошем Габријел Клеверсон Кордова, познатији као Клео.

Ипак, од жеље до реализације трансфера дуг је пут. За сада, то је само план. Тренер Марко Николић, према неким изворима, волео би да Клеа поново види у дресу Партизана, али тек треба ступити у контакт са Бразилцем. О Клеовом повратку међу црно-беле шушкало се више пута. Увек је главни повод то што је он неколико пута јасно рекао да би желео да поново заигра у Партизану и што има српско држављанство, али то свакако није довољно.

Момак рођен у Гуарапави, у Србију је дошао 2008. и то у екипу Црвене звезде. После само годину дана направио је потез о коме се још увек прича о српском фудбалу - прешао је редове највећег ривала Партизана и оставио дубок траг. За непуних две године у Хумској постао је љубимац навијача и дао велики допринос у освајању две шампионске титуле.

Партизан га је у фебруару 2011. године продао кинеском Гвангжуу, за пет пута више новца, него што га је платио (доведен је за 800.000 евра, а продат за четири милиона евра), а затим је после позајмице у Кашиви, ове године потписао уговор са Атлетиком Параненсеом у родном Бразилу, клубом у којем се и афирмисао пре скоро десет година.

Уговор са бразилским клубом истиче му на крају 2015. године, па би Партизан у случају да жели да га доведе морао да издвоји сличну суму као и 2009. када је стигао из Црвене звезде.

Да ли је то реално, или је Клео и овог пута само жеља о којој ће наставити да се сања, показаће се врло скоро.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СНЕЗАНА ПОПИЦ

12.07.2017 22:09

ВРАТИ СЕ КЛЕО ПОТРЕБАН СИ СВОМ ПАРТИЗАНУ

ОДГОВОРИТЕ