Vraća li se Kleo?!

Predsednik Partizana na kraju mandata najavio je pompeznu zamenu za Petra Škuletića, a spekuliše se da bi to mogao biti Brazilac, koji je već nosio crno-beli dres.

Fudbal 22.12.2014 | 16:00
Vraća li se Kleo?!

Poslednjih dana u Humskoj se naveliko priča o tome ko bi mogao da bude zamena za Petra Škuletića, koji će, sve je izvesnije, uskoro napustiti Humsku.

Navodno je Dragan Đurić, koji broji poslednje dane na mestu predsednika Partizana, najavio "bombu", a kako prenose srpski mediji, to bio mogao da bude Brazilac sa srpskim pasošem Gabrijel Kleverson Kordova, poznatiji kao Kleo.

Ipak, od želje do realizacije transfera dug je put. Za sada, to je samo plan. Trener Marko Nikolić, prema nekim izvorima, voleo bi da Klea ponovo vidi u dresu Partizana, ali tek treba stupiti u kontakt sa Brazilcem. O Kleovom povratku među crno-bele šuškalo se više puta. Uvek je glavni povod to što je on nekoliko puta jasno rekao da bi želeo da ponovo zaigra u Partizanu i što ima srpsko državljanstvo, ali to svakako nije dovoljno.

Momak rođen u Guarapavi, u Srbiju je došao 2008. i to u ekipu Crvene zvezde. Posle samo godinu dana napravio je potez o kome se još uvek priča o srpskom fudbalu - prešao je redove najvećeg rivala Partizana i ostavio dubok trag. Za nepunih dve godine u Humskoj postao je ljubimac navijača i dao veliki doprinos u osvajanju dve šampionske titule.

Partizan ga je u februaru 2011. godine prodao kineskom Gvangžuu, za pet puta više novca, nego što ga je platio (doveden je za 800.000 evra, a prodat za četiri miliona evra), a zatim je posle pozajmice u Kašivi, ove godine potpisao ugovor sa Atletikom Paranenseom u rodnom Brazilu, klubom u kojem se i afirmisao pre skoro deset godina.

Ugovor sa brazilskim klubom ističe mu na kraju 2015. godine, pa bi Partizan u slučaju da želi da ga dovede morao da izdvoji sličnu sumu kao i 2009. kada je stigao iz Crvene zvezde.

Da li je to realno, ili je Kleo i ovog puta samo želja o kojoj će nastaviti da se sanja, pokazaće se vrlo skoro.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SNEZANA POPIC

12.07.2017 22:09

VRATI SE KLEO POTREBAN SI SVOM PARTIZANU

ODGOVORITE