Деки и Синиша: Куме, нисам те ја искључио!

Занимљива сцена на "Марасију", а у главној улози били су кумови, легенде Црвене звезде, Лација и Интера, Синиша Михајловић и Дејан Станковић.

Фудбал 22.12.2014 | 18:20
Деки и Синиша: Куме, нисам те ја искључио!

Од када је Дејан Станковић, 1998. године, стигао у Серију А, у Лацио, Синиша Михајловић и он највећи део времена провели су заједно, борећи се прво за Лацио, а потом и за Интер. А, имали су и исто "порекло", у Италију су дошли из Црвене звезде.

Међутим, када су одлучили да крену тренерским стопама, путеви су им се раздвојил, пре него што су се поново срели, на различитим странама.

Ове недеље, у 16. колу Серије А, Синишина Сампдорија дочекала је на "Марасију" Дејанов Удинезе, клуб у ком ради као асистент тренера Андрее Страмаћонија.

Било је бурних 2:2 у тренутку када је судија Масимилијано Ирати послао у свлачионицу Станковића због једне, наводно, претеране реакције. Збуњени Станковић, који се прво једно време чудио одлуци, морао је да протрчи поред кума, Михајловића, и целе клупе Сампдорије да би изашао са терена, а потом се гестикулацијом извинио и навијачима домаћег клуба.

После утакмице, Михајловић је објаснио њихов кратак разговор и изразио чуђење...

"Ох, не знам шта да ти кажем...", ухватила је камера Михајловића како одговара Станковићу, док је овај пролазио.

"Избацили су га напоље, а он је дошао код мене да се правда, као да сам му ја показао црвени картон", нашалио се Михајловић после утакмице која је и завршена нерешено.

"Очигледно је био узнемирен, јер му је то било чак треће искључење за кратко време, али заиста не знам шта се догодило и због чега је послат напоље", додао је Миха.

Коментари / 0

Оставите коментар