Deki i Siniša: Kume, nisam te ja isključio!

Zanimljiva scena na "Marasiju", a u glavnoj ulozi bili su kumovi, legende Crvene zvezde, Lacija i Intera, Siniša Mihajlović i Dejan Stanković.

Fudbal 22.12.2014 | 18:20
Deki i Siniša: Kume, nisam te ja isključio!

Od kada je Dejan Stanković, 1998. godine, stigao u Seriju A, u Lacio, Siniša Mihajlović i on najveći deo vremena proveli su zajedno, boreći se prvo za Lacio, a potom i za Inter. A, imali su i isto "poreklo", u Italiju su došli iz Crvene zvezde.

Međutim, kada su odlučili da krenu trenerskim stopama, putevi su im se razdvojil, pre nego što su se ponovo sreli, na različitim stranama.

Ove nedelje, u 16. kolu Serije A, Sinišina Sampdorija dočekala je na "Marasiju" Dejanov Udineze, klub u kom radi kao asistent trenera Andree Stramaćonija.

Bilo je burnih 2:2 u trenutku kada je sudija Masimilijano Irati poslao u svlačionicu Stankovića zbog jedne, navodno, preterane reakcije. Zbunjeni Stanković, koji se prvo jedno vreme čudio odluci, morao je da protrči pored kuma, Mihajlovića, i cele klupe Sampdorije da bi izašao sa terena, a potom se gestikulacijom izvinio i navijačima domaćeg kluba.

Posle utakmice, Mihajlović je objasnio njihov kratak razgovor i izrazio čuđenje...

"Oh, ne znam šta da ti kažem...", uhvatila je kamera Mihajlovića kako odgovara Stankoviću, dok je ovaj prolazio.

"Izbacili su ga napolje, a on je došao kod mene da se pravda, kao da sam mu ja pokazao crveni karton", našalio se Mihajlović posle utakmice koja je i završena nerešeno.

"Očigledno je bio uznemiren, jer mu je to bilo čak treće isključenje za kratko vreme, ali zaista ne znam šta se dogodilo i zbog čega je poslat napolje", dodao je Miha.

Komentari / 0

Ostavite komentar