Терза ће стати на пут менаџерима?

Нови генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, обратио се звездашкој јавности и обећао да ће радити у корист клуба, у ком више није у функцији вршиоца дужности.

Фудбал 21.12.2014 | 17:40
Терза ће стати на пут менаџерима?

Звездан Терзић од данас, после мирног и конструктивног рада Скупштине ФК Црвена звезда, није више в. д. генералног секретара, већ је први генерални директор од оснивања трофејног клуба.

Пред крај заседања, јавио се за реч како би се представио онима који су му дали подршку на самој седници, али и онима који су га критиковали, пре свих аутору спорних писама.

"Велика ми је част и радићу у корист Црвене звезде", рекао је Терзић и додао:

"За ових шест месеци колико сам у клубу није узет ни динар кредита, чак је дуг смањен за пар стотина хиљада евра".

Пре тога, Надзорни одбор саопштио је да дуг Црвене звезде износи 52 милиона евра.

Терзић је наставио да демантује тврдње из писама које је слао аутор потписан са "Никола Џони" и "Истина".

"Лука Јовић није уступљен ничијем пријатљу, нити ће бити процената од продаје било ког играча. Мрђа, Нинковић и Милијаш нису отерани, већ су отишли са намером да реше егзистенцију. Ниједан играч Црвене звезде, од када сам ја овде, није потписао за неког менаџера, бар да ја знам, а трудићу се да тако и остане", рекао је Терзић и додао:

"Учинићу све да станем агентима на пут. Одрекао сам се плате у корист Омладинске школе, радим 12 сати дневно и постоји евиденција колико сам новца позајмио клубу. Управни одбор ће доносити све одлуке везане за клуб, ја могу само да их предлажем".

Наставио је...

"Немам проблем да прихватим велику одговорност".

О игри и резултатима...

"У оба смисла, нисам задовољан са претходних шест месеци, иако смо склопили тим са оним што смо могли у том тренутку, јер смо смањили буџет са 12 на шест милиона евра. Подсетићу вас да смо избацили пет младих играча".

Иначе, нови предсендик клуба Светозар Мијаиловић рекао је да ће циљеви остати и подмлађивање и напад на титулу, након што је тренер Ненад Лалатовић, гостујући у МОНДУ, истакао важност опредељења у једном од та два смера.

"Морамо да елиминишемо злу крв међу нама, потребна нам је нова енергија, јер се налазимо на ивици амбиса", упозорио је Терзић.

"Имамо план и програм око финансијске стабилизације, не гарантујем да ћемо успети, али учинићемо све да Звезда организационо и финансијски постане стабилан клуб. Време је да се ресетује систем, направе два корака уназад како би после кренули пет унапред. Знамо да је звездашка јавност нестпрљива, али јурњава за резултатима нас је довела до оволиког дуга", закључио је Терзић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фудбал је фудбал

21.12.2014 17:00

Звјезда је велики спортски клуб али ако мозете да не приказујете звјезду петокраку у вријеме бозицног поста

ОДГОВОРИТЕ