Terza će stati na put menadžerima?

Novi generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, obratio se zvezdaškoj javnosti i obećao da će raditi u korist kluba, u kom više nije u funkciji vršioca dužnosti.

Fudbal 21.12.2014 | 17:40
Terza će stati na put menadžerima?

Zvezdan Terzić od danas, posle mirnog i konstruktivnog rada Skupštine FK Crvena zvezda, nije više v. d. generalnog sekretara, već je prvi generalni direktor od osnivanja trofejnog kluba.

Pred kraj zasedanja, javio se za reč kako bi se predstavio onima koji su mu dali podršku na samoj sednici, ali i onima koji su ga kritikovali, pre svih autoru spornih pisama.

"Velika mi je čast i radiću u korist Crvene zvezde", rekao je Terzić i dodao:

"Za ovih šest meseci koliko sam u klubu nije uzet ni dinar kredita, čak je dug smanjen za par stotina hiljada evra".

Pre toga, Nadzorni odbor saopštio je da dug Crvene zvezde iznosi 52 miliona evra.

Terzić je nastavio da demantuje tvrdnje iz pisama koje je slao autor potpisan sa "Nikola Džoni" i "Istina".

"Luka Jović nije ustupljen ničijem prijatlju, niti će biti procenata od prodaje bilo kog igrača. Mrđa, Ninković i Milijaš nisu oterani, već su otišli sa namerom da reše egzistenciju. Nijedan igrač Crvene zvezde, od kada sam ja ovde, nije potpisao za nekog menadžera, bar da ja znam, a trudiću se da tako i ostane", rekao je Terzić i dodao:

"Učiniću sve da stanem agentima na put. Odrekao sam se plate u korist Omladinske škole, radim 12 sati dnevno i postoji evidencija koliko sam novca pozajmio klubu. Upravni odbor će donositi sve odluke vezane za klub, ja mogu samo da ih predlažem".

Nastavio je...

"Nemam problem da prihvatim veliku odgovornost".

O igri i rezultatima...

"U oba smisla, nisam zadovoljan sa prethodnih šest meseci, iako smo sklopili tim sa onim što smo mogli u tom trenutku, jer smo smanjili budžet sa 12 na šest miliona evra. Podsetiću vas da smo izbacili pet mladih igrača".

Inače, novi predsendik kluba Svetozar Mijailović rekao je da će ciljevi ostati i podmlađivanje i napad na titulu, nakon što je trener Nenad Lalatović, gostujući u MONDU, istakao važnost opredeljenja u jednom od ta dva smera.

"Moramo da eliminišemo zlu krv među nama, potrebna nam je nova energija, jer se nalazimo na ivici ambisa", upozorio je Terzić.

"Imamo plan i program oko finansijske stabilizacije, ne garantujem da ćemo uspeti, ali učinićemo sve da Zvezda organizaciono i finansijski postane stabilan klub. Vreme je da se resetuje sistem, naprave dva koraka unazad kako bi posle krenuli pet unapred. Znamo da je zvezdaška javnost nestprljiva, ali jurnjava za rezultatima nas je dovela do ovolikog duga", zaključio je Terzić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Fudbal je fudbal

21.12.2014 17:00

Zvjezda je veliki sportski klub ali ako mozete da ne prikazujete zvjezdu petokraku u vrijeme bozicnog posta

ODGOVORITE