Крстајић се враћа у Партизан!

Младен Крстајић и Ненад Бјековић биће задужени за спортска питања у новој подели улога у Партизану након изборне скупштине заказане за 25. децембар.

Фудбал 21.12.2014 | 15:00
Крстајић се враћа у Партизан!

Миле Јовичић има идеју са којим тимом ће покушати као председник Партизана да настави са резултатским успесима, притом и да финансијски консолидује клуб из Хумске.

Изборна скупштина наредног четвртка требало би да потврди предлог Управног одбора, који је изгласао Јовичића као јединог кандидата за председника, док ће пораженом Зорану Поповићу, као и Сретену Николићу који би требало на Скупштини да буде кандидат испред “групе Алберт Нађ”, бити понуђена места потпредседника.

Уколико не дође у наредних пет дана до непредвиђених околности, Младен Крстајић биће нови-стари спортски директор, док ће саветник за спортска питања као потпредседник клуба или као члан Управног одбора бити Ненад Бјековић. Крстајићев услов да се врати на стару позицију био је да му се нико из управе не меша у посао, односно да само он и Бјековић буду спона између дела руководства задуженог за финансије, стручног штаба и екипе.

Пред Крстајићем се већ налази списак играча с којима би требало да се обаве разговори око доласка у Партизан. Марко Вјетровић, некадашњи портпарол, на позицији генералног секретара замениће Дарка Грубора. Алберту Нађу, некадашњем капитену и спортском директору, биће понуђена позиција директора скаутинг службе у омладинској школи. Недељко Костић иде у пензију, а Нађ би требало да обавља ту функцију све док се не стекну у слови да легенда клуба Момчило Вукотић оде у пензију. Тада би Нађ био унапређен у директора омладинске школе.

Генерални спонзор требало би да постане Уникредит банка, која је за рекламу на дресу спремна да издвоји три милиона годишње, а један од чланова Управног одбора био би и представник ове банке. Прилив средстава могао би да стигне и од неминовне продаје играча.

Тренер Марко Николић и после изборне скупштине остаће на клупи. Шест бодова предности на табели у односу на Црвену звезду, пласман у полуфинале Купа и учешће у групној фази Лиге Европе резултати су које цене у Хумској.

Партизан ће сигурно напустити Петар Шкулетић (траже га Хамбург, Лил, Локомотива из Москве...) и Данко Лазовић (Динамо Минск), док ће прво појачање бити Енвер Аливодић, најбољи играч Војводине. Такође, црно-бели ће остати без дугогодишњег секретара стручног штаба Љубише Ранковића, који ће на исту функцију у Динамо из Минска, чији је директор од недавно Вук Рашовић.

Чланови Скупштине биће изабрани на зборовима у уторак. Екипа окупљена око Милета Јовичића уверена је да ће велика већина од 65 чланова гласати за њих.
Миле Јовичић (председник клуба)
Марко Вјетровић (генерални секретар)
Ненад Бјековић (потпредседник за спортска питања)
Сретен Николић (потпредседник за финансијска питања)
Младен Крстајић (спортски директор)
Марко Николић (шеф стручног штаба)
Алберт Нађ (директор скаутинг службе)

Коментари / 0

Оставите коментар