Сахрањена Слађана Гудураш

На градском гробљу у Српцу у суботу је сахрањена Слађана Гудураш (27) која је у уторак пронађена мртва у слупаном “голфу”, близу Кузмина у Србији.

Република Српска 20.12.2014 | 18:39
Сахрањена Слађана Гудураш

Испратило ју је око 200 људи, уз јецаје и сузе њене мајке Јелке Пантић, дечка Зорана Макивића, бивших радних колега из србачког Дома здравља и бивших суграђана. Од имена са естраде примећен је само поп певач из Београда Ђус.

-Тежак је то кошмар кроз којег данима пролази Слађанина мајка, иначе спремачица у Дому здравља. Њих две су имале само једна другу и никога више – тихо су причали многи који су дошли да се опросте од Слађане, пролазећи поред ковчега у капели на гробљу.

Саша Јовичић, директор Дома здравља каже да је ово за цели колектив веома болно. Од сазнања да је Слађана нестала, стално су били уз Јелку, бринули о њој, трудили се да не буде сама.

- Сви смо се солидарисали у овим тешким тренуцима за Слађанину мајку Јелку и њихове пријатеље. Покојна Слађа била је запослена у нашем колективу а Јелка и сада код нас ради – казао је Јовичић „ЕуроБлицу“.

Он је појаснио да су синдикална организација и менаџмент ове здравствене установе одлучили да сносе трошкове сахране, што је и учињено.

- Део је на себе преузео Слађанин дечко Зоран Макивић из Српца са својом породицом. Чули смо приче о наводно спорној сахрани због трошкова али то није тачно. Истина је да Јелка нема новца и да сама то неби могла организовати али зато смо ми притекли у помоћ – навео је Јовичић.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

жиголо

21.12.2014 09:01

Чуј старлета погинула у голфу двојки ту нешто не штима бар да је бмw

ОДГОВОРИТЕ
Name

тасана

21.12.2014 12:18

Какав перверзан коментар.Зиголо, имас ли ти дусу..? Дјевојке висе нема, о цему ти писес? Ја немогу вјеровти, какав си Ти то цовјек, Ма какав цовјек, ти си један обицни идиот.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари мој

22.12.2014 00:59

Нема ни нас нигдје....Нас који смо били храбри..многи моји су погинули. Дизе се фама о анонимној особи.

ОДГОВОРИТЕ