Митровић: Наћи ћу Иваниног убицу!

"Једини начин да будем сигуран да ће полиција истражити случај до краја и да ће пронаћи и осудити људе који су јој ставили браунилу и продали веома опасну анестезију јесте да себе поставим у центар догађаја", сматра Жељко Митровић.

Србија 20.12.2014 | 12:03
Митровић: Наћи ћу Иваниног убицу!

Жељко Митровић, власник Пинка, каже да ће учинити све да се реши мистерија смрти Иване Бакић Бодрожић (31), која је била запослена у његовој компанији.

Несрећна девојка, подсетимо, пронађена је мртва у соби 326 у београдском хотелу „Хајат“.

- Једини начин да будем сигуран да ће полиција истражити случај до краја и да ће пронаћи и осудити људе који су јој ставили браунилу и продали веома опасну анестезију јесте да себе поставим у центар догађаја. Искуство ми каже да је моје име довољно да привуче пажњу и медија и полиције - рекао је Митровић.

Пропофол са ВМА

Ивана Бакић Бодрожић, према незваничним информацијама, преминула је од превелике дозе анестетика пропофола, који не може да се купи у слободној продаји, чак ни уз рецепт. Анестетик који је био кобан за њу, како се сумња, набавила је од другарице која је запослена на ВМА.

Како је Курир писао, полиција сумња да јој је браунилу, која је пронађена у њеној руци после смрти, ставио мушкарац, медицински техничар са исте клинике.

- Колико знам, полиција је на добром путу да разоткрије криминалце и убице распоређене у здравственим институцијама! Ово је најмање што сам могао да урадим за Ивану и сигуран сам да би и она исто урадила за мене! - додао је власник телевизије Пинк, на којој је Ивана радила неколико година.

Прегледани снимци

У истрази о смрти девојке у хотелској соби полиција је, по налогу Вишег јавног тужилаштва, саслушала велики број сведока.

- Саслушана је медицинска сестра, иначе Иванина дугогодишња другарица, за коју се сумња да је на црно набавила смртоносни анестетик и продала га покојној девојци - каже извор из истраге.

Детаљно су, како наводи, прегледани снимци са сигурносних камера из хотела „Хајат“, као и садржаји њеног мобилног телефона и лаптоп рачунара.

- Урађене су токсиколошке анализе, узети ДНК трагови са лица места, као и отисци прстију с брауниле - додаје саговорник из истраге.

Извор: Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

петар

20.12.2014 11:57

Срам га било,ако је цовјек нека јавно казе кад ће његов син у затвор ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

20.12.2014 13:02

Кад це Митровићу твој син у затвор и колико ће бити осудјен...?Гукни голубе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гријесите за сина

20.12.2014 13:24

Ако неко није читао штампу јасно је писало да је вјештачењем камера утврђено да је његов син прошао кроз зелено

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

20.12.2014 14:08

Од 1997 године,правда је у рукама оних који имају новац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

21.12.2014 05:08

Његов син је просао кроз зелено и то је сто посто тако пасало појединцима или не! Цим неко има новац ви га одмах на вјесала. Ко је вама нерадницима крив сто сте глупи! Сједите по цијели дан и писете коментаре , глумите паметњаковице умјесто да себи тразите било какав посао.

ОДГОВОРИТЕ