Фалкао: Борићу се за мјесто у тиму МЈ!

Репрезентативац Колумбије и нападач Манчестер јунајтеда Радамел Фалкао један је од многих играча са "Олд Трафорда" који одсуствује дуже време због повреде, последњи меч одиграо је у новембру против Хал ситија, када је напустио игру због проблема са листом, а на терен се вратио протеклог викенда у финишу меча са Ливерпулом.

Фудбал 19.12.2014 | 17:00
Фалкао: Борићу се за мјесто у тиму МЈ!

За сајт "црвених ђавола" причао је о повратку на терен и колико је спреман за наставак сезоне.

"Кад год добијем шансу да се нађем на терену, дајем све од себе. Јако се трудим да испуним очекивања тренера, као и да помогнем екипи. Луј ван Гал и ја доста причамо, а он има филозофију која ми се свиђа и коју поштујем. Био сам повређен и сада морам да чекам своју шансу", оптимистичан је био нападач Колумбије, који је због повреде колена пропустио Светско првенство у Бразилу.

"Спреман сам сто одсто, али је конкуренција јака. Имамо неколико сјајних нападача и то је добро за тим. То значи да је та конкуренција здрава, а ја сам јако задовољан како тим напредује", навео је Фалкао.

Његов саиграч, Хуан Мата, хвали начин на који се Фалкао односи према раду и његов труд на тренингу.

"Јако је добар на тренингу и чека своју прилику као сваки велики професионалац и саиграч, што и јесте. Драго ми је што је имао прилику да заигра против Ливерпула, а биће ми још драже када почне да даје голове", рекао је Мата за сајт Јунајтеда.

Коментари / 0

Оставите коментар