Falkao: Boriću se za mjesto u timu MJ!

Reprezentativac Kolumbije i napadač Mančester junajteda Radamel Falkao jedan je od mnogih igrača sa "Old Traforda" koji odsustvuje duže vreme zbog povrede, poslednji meč odigrao je u novembru protiv Hal sitija, kada je napustio igru zbog problema sa listom, a na teren se vratio proteklog vikenda u finišu meča sa Liverpulom.

Fudbal 19.12.2014 | 17:00
Falkao: Boriću se za mjesto u timu MJ!

Za sajt "crvenih đavola" pričao je o povratku na teren i koliko je spreman za nastavak sezone.

"Kad god dobijem šansu da se nađem na terenu, dajem sve od sebe. Jako se trudim da ispunim očekivanja trenera, kao i da pomognem ekipi. Luj van Gal i ja dosta pričamo, a on ima filozofiju koja mi se sviđa i koju poštujem. Bio sam povređen i sada moram da čekam svoju šansu", optimističan je bio napadač Kolumbije, koji je zbog povrede kolena propustio Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Spreman sam sto odsto, ali je konkurencija jaka. Imamo nekoliko sjajnih napadača i to je dobro za tim. To znači da je ta konkurencija zdrava, a ja sam jako zadovoljan kako tim napreduje", naveo je Falkao.

Njegov saigrač, Huan Mata, hvali način na koji se Falkao odnosi prema radu i njegov trud na treningu.

"Jako je dobar na treningu i čeka svoju priliku kao svaki veliki profesionalac i saigrač, što i jeste. Drago mi je što je imao priliku da zaigra protiv Liverpula, a biće mi još draže kada počne da daje golove", rekao je Mata za sajt Junajteda.

Komentari / 0

Ostavite komentar