Вилас-Боас дрвље и камење по Тотенхему!

„За две године изгубио сам Ван дер Варта, Модрића, Бејла и сва обећања остала су неиспуњена’’, рекао је португалски тренер.

Фудбал 19.12.2014 | 08:20
Вилас-Боас дрвље и камење по Тотенхему!

Тренер Зенита Андре Вилас-Боас у интервјуу за британски ИТВ осврнуо се на период који је провео на клупи Тотенхема. Португалац се у Лондону провео као бос по трњу, пораз од 5:0 против Ливерпула директно га је коштао посла, али он ипак види кривца у председнику клуба са Вајт Харт Лејна Данијелу Левију који, према Боасовим речима, није испунио скоро ниједно обећање које је дао у том периоду.

Млади тренер потрајао је сезону и по у Лондону, све се неславно завршило, али проблем изгледа није био у њему. Данијел Леви није држао реч и 37-годишњи Боас није имао тим какав је замишљао.

„Било је много обећања која се нису остварила. Председник ми је рекао да жели да Тотенхем има конкурентнију екипу. Али убрзо затим, Модрић је отишао, а ми нисмо успели да доведемо играче које смо хтели попут Мутиња, Вилијана, Оскара и Леандра Дамијаа. За две године изгубио сам Ван дер Варта, Модрића, Бејла и сва обећања остала су неиспуњена. Тренирао сам играче које нисам сам изабрао”, истакао је Вилас-Боас за ИТВ.

Коментари / 0

Оставите коментар