Пре трагедије планирала преселење у Београд

Слађана Гудураш (27) старлете из Бијељине, која је снимила дует са Ђусом и која се појављује у споту Саше Матића и Цвије за песму „Реци, брате“ као и власнице ексклузивног бутика Леопард у Бијељини,јуче је нађена мртва. Њено тело пронашла је полиција у слупаном „голфу“, у каналу поред пута Сремска Рача - Кузмин.

Србија 17.12.2014 | 20:56
Пре трагедије планирала преселење у Београд

О Слађином нестанку медији су данима писали, а поједини су за њен нестанак оптужили фризера Александра Каприша. Он је демантовао те тврдње, а вест о Слађиној погибији није желео да коментарише.

- Сваког дана ме зову због Слађе. Немам шта да коментаришем - рекао нам је Каприш.

Траг јој се изгубио 10.12.

Гудурашевој се сваки траг изгубио 10. децембра, кад је кренула из Бијељине у Београд, где је планирала да се пресели. Прешла је границу око 18 сати.

- Полиција је, поступајући по пријави, пронашла слупано возило марке „голф“ босанских регистарских ознака у каналу поред пута, на путном правцу Сремска Рача - Кузмин. У возилу је затечено беживотно тело млађе женске особе, држављанке БиХ. Ауто је пронађен поред опасне кривине која није обележена знаком и без заштитне ограде, на месту које је због густог растиња слабо видљиво. Увиђај лица места извршио је јавни тужилац Основног суда у Сремској Митровици. Узроци саобраћајне несреће биће утврђени машинским вештачењем возила, анализом на дрогу и алкохол и обдукцијом тела - саопштено је у полицији.

Слађа је један од првих ангажмана имала као манекенка у споту Саше Матића и Цвије.

- Жао ми је. Страшно! Слађа је била статиста на снимању мог спота. Не сећам се ни да смо се упознали. Ђус се дружио с њом - рекао је Цвија за Курир.

Репер није одговарао на наше позиве и поруке.

Српска старлету Милицу Живановић - Мими Оро потресла је смрт њене пријатељице и колегинице.

- Дан пре него што је кренула на пут нас две смо се дописивале и све је било у реду. Она је милион пута ишла из Босне за Србију тим путем и назад. Била је добра девојка и ништа није указивало да се нешто лоше може догодити - кроз сузе нам је рекла старлета.

Слађина мајка Јелка Пантић огласила се у Независним новинама:
У први мах сам мислила да је то безвезе. После сам схватила да је озбиљно. Не знам ни шта да мислим, ни шта да радим, ни куда да идем. Ако је мртва, неће ни мене бити.

Поједини медији су Слађанин нестанак прогласили њеним маркетингом. Ипак, испоставило се да је кренула у Србију у потрагу за бољим послом или због љубави, што ће вероватно бити утврђено након истраге.

Неке музичке иконе које су оставиле траг трагично су напустиле овај свет у 27. години. Међу њима су Џим Морисон, Џенис Џоплин, Џими Хендрикс, Курт Кобејн, Брајан Џонс, Ејми Вајнхаус, али и македонски певач Тоше Проески.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дивља јабука

17.12.2014 20:08

Ех

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц...

17.12.2014 21:33

Нек јој је лака земља

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ.....

17.12.2014 23:33

Некајоје Лака Земља А Породици Сауцесце.

ОДГОВОРИТЕ