Куртоа: Деда Мразе, желим ЛШ и титулу у ПЛ!

Белгијанац веома мотивисан и амбициозан пред следећу годину.

Фудбал 18.12.2014 | 08:00
Куртоа: Деда Мразе, желим ЛШ и титулу у ПЛ!

Ове недеље Тибо Куртоа добио је награду за спортисту године у Белгији, а та чињеница му је очигледно подигла апетите. Он се летос вратио са позајмице из Атлетико Мадрида, показао изузетне голманске способности и на тај начин освојио срца навијача Плаваца. Како се ближи Нова година сви размишљају о томе шта би волели да им се догоди наредне године, а Белгијанац нема дилему када је то у питању.
„Желим да освојим два трофеја која недостају у мојој колекцији - Премијер Лига и Лига шампиона. Челси је способан да то и уради“, амбициозан је Куртоа.

Он је пропустио последња три меча Плаваца, што га је мало забринуло, али сматра да његово време тек долази.
„Још једна жеља ми је да се не повређујем више и да наставим континуирано да напредујем. Нико није перфектан, не заборавите да имам само 22 године. Нећу бити најбољи све док не будем имао 26 или 27 година“, додао је Тибо.

Белгијанац се уз Мануела Нојера, Ђанлуиђија Буфона и Давида де Хеу сматра најбољим голманом света. Интересантно је Куртоино виђење велике популарности Мануела Нојера.
„Нојер добија много пажње због изузетног дриблинга“, рекао је Куртоа за колегу из Бајен Минхена који је номинован за Златну лопту уз Лионела Месија и Кристијана Роналда.

Коментари / 0

Оставите коментар