"Глобус гроуп" најбоља компанија

На традиционалном избору најуспјешнијих менаџера и компанија БиХ Миленко Зупур, власник и предсједник Надзорног одбора компаније „Глобус груп“, из Бијељине, проглашен је за најменџера, а његова компанија за најбољу у области ивент менаџмента.

Босна и Херцеговина 17.12.2014 | 18:00
"Глобус гроуп" најбоља компанија

Проглашење је одржано у Банском двору у Бања Луци, гдје је 20 привредника, по гранама и областима, проглашено најуспјешнијим, а организатори ове манифестације су Европско удружење менаџера, те Дирекција за избор најменаџера БиХ, југоисточне и Средње Европе.

Пољопривреда, угоститељство и трговина – три су основне гране дјелатности компаније „Глобус груп“, из Бијељине. По оснивању, основни профил компаније је било угоститељство, а с обзиром на то да се углавном радило о припреми и продаји печења, врло брзо се пришло изградњи и регистрацији клаонице. Посједовање клаонице отварало је могућности за регистацију и формирање месница, нових ресторана, роштиљница. Константне грађевинске активности наметнуле су потребу за формирањем сопствене грађевинске оперативе која је употријебљена за производњу бетонских блокова и бетонске галантерије.

Награда за најбољег менаџера и најбољу компанију у области евент менаџмента представљају круну досадашњег успјешног рада компаније, наглашава директор И предсједник Надзорног одбора компаније, Миленко Зупур.

Данас компанија “Глобус гроуп” запошљава око 250 радника. Вечину радника чине занатлије и радници са ССС, а менаџмент фирме чине млади високообразовани стручњаци. Сједиште фирме је у Дворовима, код Бијељине.

(БН ТВ)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

смирноф

17.12.2014 18:45

Хахаха смијесно ми је ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један од њих

17.12.2014 19:11

И јос дупло непријављених радника!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оливер

17.12.2014 19:34

Немогу да вјерујем гдје радим. Па сто неказе колика је плата радницима и сто раде по 10 сати

ОДГОВОРИТЕ
Name

миллy

24.07.2015 18:13

...Па сто радис кад ти је лосе? Мене би било срам написати то сто си ти написао....сви издрзавате своје породице на основу Глобуса, а радити се мора свуда у свијету...да је сједити , красти и ниста не радити то би било најбоље за тебе и такве као сто си ти. Срами се!

Name

С додиком може само наопако

17.12.2014 20:04

"ивент менаџмент". Ово ни у једном језику на свијету, не значи ништа. А у привреди, дјелатност ове "компаније" посебно не значи ништа. Предратни УНИС је био јачи од садашње индустрије цијеле Босне и Херцеговине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРУХЛО

17.12.2014 21:21

Е НИЈЕ БОЉИ МЕНАДЗЕР ОД БАЈЕ.ЗА.ЕБИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ