Страшан план Бајерна за прелазни рок!

У Бајерну још увек нису открили шта то спремају за прелазни рок који нам следи, али смо већ сада убеђени да нас чека паклено лето! Наиме, баварска машинерија има у плану да направи још један велики трансфер, а први на листи жеља је најбољи играч Дортмунда - Марко Ројс!

Фудбал 17.12.2014 | 21:40
Страшан план Бајерна за прелазни рок!

Као што је већ познато, Ројс још увек није ставио параф на наставак сарадње и већ недељама се спекулише и прича о томе где би немачки репрезентативац могао да настави каријеру. У игри су бројна имена - од Челсија и Манчестер јунајтеда, преко Реала и Атлетико Мадрида, а свима је у још увек у глави претходно лето, када су у Бајерну изричито пожелели сјајног крилног нападача!

Евентуални одлазак Ројса у редове љутог ривала дефинитивно би представљао још један низак ударац за чету Јиргена Клопа, која је већ изгубила Марија Гецеа и Роберта Левандовског, па је ова тема узела примат када су трансфер спекулације у питању.

Међутим, у случају да се шампиону Немачке не оствари највећа жеља, има спремљен и „план Б“ - Рахима Стерлинга из Ливерпула!

Као што смо већ писали, Стерлинг је недавно одбио да продужи уговор са Ливерпулом због сувише ниске понуде по питању недељних примања, па је тиме алармирао пола Европе! Међутим, на Енфилду су убеђени да ће са младом звездом европског фудбала успети да пронађу заједнички језик, те да ће у догледно време наставити истим заједно истим путем.

Но, не треба заборавити једну чињеницу - када Бајерн неког пожели, учиниће све да се жеља и оствари...

Коментари / 0

Оставите коментар