Strašan plan Bajerna za prelazni rok!

U Bajernu još uvek nisu otkrili šta to spremaju za prelazni rok koji nam sledi, ali smo već sada ubeđeni da nas čeka pakleno leto! Naime, bavarska mašinerija ima u planu da napravi još jedan veliki transfer, a prvi na listi želja je najbolji igrač Dortmunda - Marko Rojs!

Fudbal 17.12.2014 | 21:40
Strašan plan Bajerna za prelazni rok!

Kao što je već poznato, Rojs još uvek nije stavio paraf na nastavak saradnje i već nedeljama se spekuliše i priča o tome gde bi nemački reprezentativac mogao da nastavi karijeru. U igri su brojna imena - od Čelsija i Mančester junajteda, preko Reala i Atletiko Madrida, a svima je u još uvek u glavi prethodno leto, kada su u Bajernu izričito poželeli sjajnog krilnog napadača!

Eventualni odlazak Rojsa u redove ljutog rivala definitivno bi predstavljao još jedan nizak udarac za četu Jirgena Klopa, koja je već izgubila Marija Gecea i Roberta Levandovskog, pa je ova tema uzela primat kada su transfer spekulacije u pitanju.

Međutim, u slučaju da se šampionu Nemačke ne ostvari najveća želja, ima spremljen i „plan B“ - Rahima Sterlinga iz Liverpula!

Kao što smo već pisali, Sterling je nedavno odbio da produži ugovor sa Liverpulom zbog suviše niske ponude po pitanju nedeljnih primanja, pa je time alarmirao pola Evrope! Međutim, na Enfildu su ubeđeni da će sa mladom zvezdom evropskog fudbala uspeti da pronađu zajednički jezik, te da će u dogledno vreme nastaviti istim zajedno istim putem.

No, ne treba zaboraviti jednu činjenicu - kada Bajern nekog poželi, učiniće sve da se želja i ostvari...

Komentari / 0

Ostavite komentar