Навратилова се ''оженила''!

Легендарна тенисерка Мартина Навратилова први пут у животу изговорила је чувено "ДА" у својој 58. години. Венчала се са дугогодишњом партнерком Јулијом Лемиговом у Њујорку.

Тенис 17.12.2014 | 21:20
Навратилова се ''оженила''!

"Чудно се осећам", изјавила је легендарна америчка тенисерка чешког порекла одмах након што се обавезала на браћну заједницу са дугогодишњом партнерком, 41-годишњом Јулијом Лемиговом, после церемоније у понедељак.

Навратилова има 58 година и никада се до сада није венчавала. Једна је од првих спортисткиња која је јавно иступила и признала да је хомосексуалац.

Након што су једна другој рекле "ДА", Навратилова је рекла да ни сама не зна како се осећа.

"Имам 58 година и било је крајње време за ово, зар не? Расла сам као лезбејка и никада нисам ни помишљала на овако нешто до пре неких 10 година. Тада сам помислила: 'Кад-тад геј венчања биће призната. И ето, дочекали смо и то", изјавила је Навратилова, која је своју партнерку, са којом је од 2006. године запросила прошлог септембра.

Иначе, Лемигова је бивша мис СССР. Њих две су заједно од 2006. године, а пре везе са Навратиловом била је у вези са француским банкаром Едуардом Штерном, који је трагично завршио - убила га је његова љубавница Сесил Бросард. Бизарна смрт је наступила услед садомазохистичког секса.

Рускиња је тврдила да је била у вези са Штерном много пре Бросардове и да је са њим имала сина. Права трагедија задесила ју је 2000. године када је син, кога је назвала Максимилијан, умро када је имао само пет месеци. Истрага је показала да је дете умрло услед унутрашњих повреда, што је изазвало сумњу да је убијено.

Коментари / 0

Оставите коментар