Navratilova se ''oženila''!

Legendarna teniserka Martina Navratilova prvi put u životu izgovorila je čuveno "DA" u svojoj 58. godini. Venčala se sa dugogodišnjom partnerkom Julijom Lemigovom u Njujorku.

Tenis 17.12.2014 | 21:20
Navratilova se ''oženila''!

"Čudno se osećam", izjavila je legendarna američka teniserka češkog porekla odmah nakon što se obavezala na braćnu zajednicu sa dugogodišnjom partnerkom, 41-godišnjom Julijom Lemigovom, posle ceremonije u ponedeljak.

Navratilova ima 58 godina i nikada se do sada nije venčavala. Jedna je od prvih sportistkinja koja je javno istupila i priznala da je homoseksualac.

Nakon što su jedna drugoj rekle "DA", Navratilova je rekla da ni sama ne zna kako se oseća.

"Imam 58 godina i bilo je krajnje vreme za ovo, zar ne? Rasla sam kao lezbejka i nikada nisam ni pomišljala na ovako nešto do pre nekih 10 godina. Tada sam pomislila: 'Kad-tad gej venčanja biće priznata. I eto, dočekali smo i to", izjavila je Navratilova, koja je svoju partnerku, sa kojom je od 2006. godine zaprosila prošlog septembra.

Inače, Lemigova je bivša mis SSSR. Njih dve su zajedno od 2006. godine, a pre veze sa Navratilovom bila je u vezi sa francuskim bankarom Eduardom Šternom, koji je tragično završio - ubila ga je njegova ljubavnica Sesil Brosard. Bizarna smrt je nastupila usled sadomazohističkog seksa.

Ruskinja je tvrdila da je bila u vezi sa Šternom mnogo pre Brosardove i da je sa njim imala sina. Prava tragedija zadesila ju je 2000. godine kada je sin, koga je nazvala Maksimilijan, umro kada je imao samo pet meseci. Istraga je pokazala da je dete umrlo usled unutrašnjih povreda, što je izazvalo sumnju da je ubijeno.

Komentari / 0

Ostavite komentar