Стојаковић: Сакраменто, волим те!

Повлачење дреса са бројем 16 у част Предрага Стојаковића била је прилика за окупљање саиграча Кингса из славне генерације, па су на церемонију дошли Скот Полард, Даг Кристи, Бред Милер и Владе Дивац, који је уз биране речи препустио микрофон звезди вечери.

Кошарка 17.12.2014 | 18:40
Стојаковић: Сакраменто, волим те!

"Задовољство је бити овде и уживати у овом посебном тренутку за мог Пеђу. Славимо дивну каријеру једног од најбољих шутера лиге у историји. Сјајан саиграч, добар супруг и отац. Сви смо ту да се заједно подесетимо најбољих тренутака у каријерама свих, а они су доживљени у Арко Арени. Пеђа, играо сам са великим бројем играча, али ти си дефинитивно један од најбољих који су били уз мене, честитам ти", рекао је Дивац.

Дуго се чекало да и Стојаковић упути коју реч фановима, а после овација и скандирања захвалио се свима који су допринели да његова каријера постане и остане величанствена.

"Хвала, ово је невероватан тренутак за мене и породицу, поносан сам. Хоћу да захвалим и новим власницима, на уложеном труду и чињеници да су задржали екипу у Сакраменту. Хвала и вама, навијачима, набучнији сте на свету, увек сте нас подржавали. Хвала и породици, родитељима, брату, супрузи и деци на љубави и подршци, пријатељима који су овде или гледају на ТВ-у, Џефу Питрију и Вејну Куперу на шанси и вери у мене, Рику Аделману и његовом стручном штабу. Због њих смо били бољи из утакмице у утакмицу. И на крају, саиграчи. Ово није о мени, већ о нама, момци, ви сте ми у срцу. Хвала ти Сакраменто, волим те", рекао је Стојаковић.

После утакмице, више од 1.000 навијача Кингса стрпљиво је чекало свој ред за фотографисање поред банера са Пеђином "шеснаестицом", коју више нико неће носити у клубу. Стајаће високо у Арени, уз Ричмонда, Дивца и Вебера, који је преко Твитера честитао саиграчу.

Коментари / 0

Оставите коментар