Stojaković: Sakramento, volim te!

Povlačenje dresa sa brojem 16 u čast Predraga Stojakovića bila je prilika za okupljanje saigrača Kingsa iz slavne generacije, pa su na ceremoniju došli Skot Polard, Dag Kristi, Bred Miler i Vlade Divac, koji je uz birane reči prepustio mikrofon zvezdi večeri.

Košarka 17.12.2014 | 18:40
Stojaković: Sakramento, volim te!

"Zadovoljstvo je biti ovde i uživati u ovom posebnom trenutku za mog Peđu. Slavimo divnu karijeru jednog od najboljih šutera lige u istoriji. Sjajan saigrač, dobar suprug i otac. Svi smo tu da se zajedno podesetimo najboljih trenutaka u karijerama svih, a oni su doživljeni u Arko Areni. Peđa, igrao sam sa velikim brojem igrača, ali ti si definitivno jedan od najboljih koji su bili uz mene, čestitam ti", rekao je Divac.

Dugo se čekalo da i Stojaković uputi koju reč fanovima, a posle ovacija i skandiranja zahvalio se svima koji su doprineli da njegova karijera postane i ostane veličanstvena.

"Hvala, ovo je neverovatan trenutak za mene i porodicu, ponosan sam. Hoću da zahvalim i novim vlasnicima, na uloženom trudu i činjenici da su zadržali ekipu u Sakramentu. Hvala i vama, navijačima, nabučniji ste na svetu, uvek ste nas podržavali. Hvala i porodici, roditeljima, bratu, supruzi i deci na ljubavi i podršci, prijateljima koji su ovde ili gledaju na TV-u, Džefu Pitriju i Vejnu Kuperu na šansi i veri u mene, Riku Adelmanu i njegovom stručnom štabu. Zbog njih smo bili bolji iz utakmice u utakmicu. I na kraju, saigrači. Ovo nije o meni, već o nama, momci, vi ste mi u srcu. Hvala ti Sakramento, volim te", rekao je Stojaković.

Posle utakmice, više od 1.000 navijača Kingsa strpljivo je čekalo svoj red za fotografisanje pored banera sa Peđinom "šesnaesticom", koju više niko neće nositi u klubu. Stajaće visoko u Areni, uz Ričmonda, Divca i Vebera, koji je preko Tvitera čestitao saigraču.

Komentari / 0

Ostavite komentar