Преврнуо се аутобус код Умке, има повријеђених

"Ластин" аутобус пореврнуо се на изласку из Умке, а у удесује повријеђено више путника, потврђено је Тањугу у Оперативном центру МУП-а. У београдске болнице пребачено шест путница.

Србија 17.12.2014 | 07:48
Преврнуо се аутобус код Умке, има повријеђених

Повријеђени су пребачени у београдски Ургентни центар, КБЦ Бежанијска коса и у Дом здравља у Обреновцу, али је коначни број повређених тешко проценити, јер су са мјеста несреће евакуисани и приватним возилима.

У КБЦ Бежанијска коса и у Ургентни центар је, до после понићи, довезено шест повређених путница, са повредама типичним за овакве несреће. Ни једна од њих није у животној опасности, јављају београдски медији.

МУП, за сада, нема информацију о узроцима незгоде. Истрага ја у току.

Портпарол Хитне помоћи Нада Мацура рекла је Тањугу да су на лице места упућене двије љекарске екипе и навела да је реч о аутобусу који се преврнуо на изласку из Умке, код прве станице према Обреновцу, у месту Дубоко.

"Са терена нам јављају да је доста возача са приватним аутомобилима, који су туда пролазили, повели повријеђене до Дома здравља у Обреновцу, али се у овом тренутку још не зна њихов број", додала је Мацура.

 

Коментари / 0

Оставите коментар