Prevrnuo se autobus kod Umke, ima povrijeđenih

"Lastin" autobus porevrnuo se na izlasku iz Umke, a u udesuje povrijeđeno više putnika, potvrđeno je Tanjugu u Operativnom centru MUP-a. U beogradske bolnice prebačeno šest putnica.

Srbija 17.12.2014 | 07:48
Prevrnuo se autobus kod Umke, ima povrijeđenih

Povrijeđeni su prebačeni u beogradski Urgentni centar, KBC Bežanijska kosa i u Dom zdravlja u Obrenovcu, ali je konačni broj povređenih teško proceniti, jer su sa mjesta nesreće evakuisani i privatnim vozilima.

U KBC Bežanijska kosa i u Urgentni centar je, do posle ponići, dovezeno šest povređenih putnica, sa povredama tipičnim za ovakve nesreće. Ni jedna od njih nije u životnoj opasnosti, javljaju beogradski mediji.

MUP, za sada, nema informaciju o uzrocima nezgode. Istraga ja u toku.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da su na lice mesta upućene dvije ljekarske ekipe i navela da je reč o autobusu koji se prevrnuo na izlasku iz Umke, kod prve stanice prema Obrenovcu, u mestu Duboko.

"Sa terena nam javljaju da je dosta vozača sa privatnim automobilima, koji su tuda prolazili, poveli povrijeđene do Doma zdravlja u Obrenovcu, ali se u ovom trenutku još ne zna njihov broj", dodala je Macura.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar