Реал у финалу СП-а!

Фудбалери Реал Мадрида прошетали су се до финала Светског клупског првенства пошто су рутински савладали Круз Азул са 4:0, а у добром светлу се показао и голман краљеског клуба Икер Касиљас који је одбранио пенал крајем првог полувремена.

Фудбал 16.12.2014 | 23:20
Реал у финалу СП-а!

За разлику од четвртфиналних дуела, терен је био у веома добром стању, а то су играчи Реал Мадрида и те како знали да искористе, па су кратким пасовима излуђивали фудбалер Круз Азула, а у 15. минуту изнуђен је прекршај из којег је потекла комбинација за први погодак Мадриђана.

Тони Крос је са десне стране извео прекид, а голман Корона није добро проценио лет лопте, те је "запливао" и оставио прилику Серхију Рамосу да главом погоди мрежу Круз Азула.

На наредни гол чекало се до 36. минута када је Карвахал слалом прошао поред три дефанзивца и дошао до шеснаестерца одакле је вратио повратни пас за Карима Бензему, а француски репрезентативац је у свом стилу поставио ногу и удвостручио предност првака Европе.

Четири минута касније заблистао је голман Икер Касиљас након што је Рамос скривио једанаестерац, па је чувар мреже морао очи у очи са Торадом да покаже своје квалитете, што је он и учинио.

У другом полувремену је класа само потврђена, јер је Герет Бејл у 50. минуту повисио на 3:0, а Иско је у 72. минуту поставио коначних 4:0, док су оба гола пала након асистенција Кристијана Роналда.

Реал Мадрид ће се за титулу најбољег на свету боритив против бољег из сусрета Сан Лоренца и Оукленд ситија.

Коментари / 0

Оставите коментар