Real u finalu SP-a!

Fudbaleri Real Madrida prošetali su se do finala Svetskog klupskog prvenstva pošto su rutinski savladali Kruz Azul sa 4:0, a u dobrom svetlu se pokazao i golman kraljeskog kluba Iker Kasiljas koji je odbranio penal krajem prvog poluvremena.

Fudbal 16.12.2014 | 23:20
Real u finalu SP-a!

Za razliku od četvrtfinalnih duela, teren je bio u veoma dobrom stanju, a to su igrači Real Madrida i te kako znali da iskoriste, pa su kratkim pasovima izluđivali fudbaler Kruz Azula, a u 15. minutu iznuđen je prekršaj iz kojeg je potekla kombinacija za prvi pogodak Madriđana.

Toni Kros je sa desne strane izveo prekid, a golman Korona nije dobro procenio let lopte, te je "zaplivao" i ostavio priliku Serhiju Ramosu da glavom pogodi mrežu Kruz Azula.

Na naredni gol čekalo se do 36. minuta kada je Karvahal slalom prošao pored tri defanzivca i došao do šesnaesterca odakle je vratio povratni pas za Karima Benzemu, a francuski reprezentativac je u svom stilu postavio nogu i udvostručio prednost prvaka Evrope.

Četiri minuta kasnije zablistao je golman Iker Kasiljas nakon što je Ramos skrivio jedanaesterac, pa je čuvar mreže morao oči u oči sa Toradom da pokaže svoje kvalitete, što je on i učinio.

U drugom poluvremenu je klasa samo potvrđena, jer je Geret Bejl u 50. minutu povisio na 3:0, a Isko je u 72. minutu postavio konačnih 4:0, dok su oba gola pala nakon asistencija Kristijana Ronalda.

Real Madrid će se za titulu najboljeg na svetu boritiv protiv boljeg iz susreta San Lorenca i Ouklend sitija.

Komentari / 0

Ostavite komentar