Значи, због њега Бејл иде из Реала?!

Ројс је, преко менаџера, обавестио Зубизарету да не може да чека да Барселони прође ФИФА забрана трансфера. И не само то...

Фудбал 17.12.2014 | 11:40
Значи, због њега Бејл иде из Реала?!

Скоро сваког лета и зиме, у европском фудбалу један трансфер изазове прави ланац нових трансфера, а тако би могло да буде и овог јануара.

Сећате се вероватно преласка Гарета Бејла у Реал Мадрид, што је значило и да је Месут Озил из Мадрида отишао у Арсенал, Ерик Ламела из Роме у Тотенхем, Жервињо из Арсенала у Рому, а нешто касније је и Анхел Ди Марија схватио да је вишак, па је прешао у Манчестер јунајтед.

Нешто слично могло би да се догоди ове зиме, а узрок свему је - забрана трансфера за Барселону, због кршења ФИФА правила код довођења Нејмара.

У понедељак, у Шпанији је била актуелна вест да је Реал Мадрид спреман да прода Бејла после само годину и по дана, а испоставило се да то није случајно. У уторак, стигла је нова вест...

Марко Ројс, звезда Борусије из Дортмунда, наводно је преко агента обавестио челнике Барсе, тј. спортског директора Андонија Зубизарету, да нема намеру да чека још годину дана како би Каталонцима истекла ФИФА забрана трансфера и да ће у међувремену потписати за - Реал Мадрид!

Шпански медији одмах су ову вест повезали са најављеним Бејловим одласком, односно повратком на Острво, а наводно је Манчестер јунајтед спреман дебело да обештети првака Европе, који је 2013. за Бејла дао 91 милион евра.
Уколико би се ова два мега трансфера и догодила, питање је шта би то са собом још повукло, да ли би неко морао из Јунајтеда, итд. Ипак, постоји једна препрека, а она се зове Бајерн Минхен. Није тајна да Баварци, после Марија Гецеа и Роберта Левандовског желе посрнулој Борусији да узму и Ројса.

Јануар је све ближи...

Коментари / 0

Оставите коментар