Znači, zbog njega Bejl ide iz Reala?!

Rojs je, preko menadžera, obavestio Zubizaretu da ne može da čeka da Barseloni prođe FIFA zabrana transfera. I ne samo to...

Fudbal 17.12.2014 | 11:40
Znači, zbog njega Bejl ide iz Reala?!

Skoro svakog leta i zime, u evropskom fudbalu jedan transfer izazove pravi lanac novih transfera, a tako bi moglo da bude i ovog januara.

Sećate se verovatno prelaska Gareta Bejla u Real Madrid, što je značilo i da je Mesut Ozil iz Madrida otišao u Arsenal, Erik Lamela iz Rome u Totenhem, Žervinjo iz Arsenala u Romu, a nešto kasnije je i Anhel Di Marija shvatio da je višak, pa je prešao u Mančester junajted.

Nešto slično moglo bi da se dogodi ove zime, a uzrok svemu je - zabrana transfera za Barselonu, zbog kršenja FIFA pravila kod dovođenja Nejmara.

U ponedeljak, u Španiji je bila aktuelna vest da je Real Madrid spreman da proda Bejla posle samo godinu i po dana, a ispostavilo se da to nije slučajno. U utorak, stigla je nova vest...

Marko Rojs, zvezda Borusije iz Dortmunda, navodno je preko agenta obavestio čelnike Barse, tj. sportskog direktora Andonija Zubizaretu, da nema nameru da čeka još godinu dana kako bi Kataloncima istekla FIFA zabrana transfera i da će u međuvremenu potpisati za - Real Madrid!

Španski mediji odmah su ovu vest povezali sa najavljenim Bejlovim odlaskom, odnosno povratkom na Ostrvo, a navodno je Mančester junajted spreman debelo da obešteti prvaka Evrope, koji je 2013. za Bejla dao 91 milion evra.
Ukoliko bi se ova dva mega transfera i dogodila, pitanje je šta bi to sa sobom još povuklo, da li bi neko morao iz Junajteda, itd. Ipak, postoji jedna prepreka, a ona se zove Bajern Minhen. Nije tajna da Bavarci, posle Marija Gecea i Roberta Levandovskog žele posrnuloj Borusiji da uzmu i Rojsa.

Januar je sve bliži...

Komentari / 0

Ostavite komentar