Џаја остаје у Звезди као...?

Доскорашњи први човек црвено-белих постаће почасни председник клуба. Одлука ће постати званична 21. децембра, сазнао је лист "Блиц".

Фудбал 16.12.2014 | 15:40
Џаја остаје у Звезди као...?

Светозар Мијаиловић постаће 21. децембра председник Фудбалског клуба Црвена звезда, а истог дана клуб ће добити и почасног председника - Драгана Џајића.

Иако је у јуну напустио председничку канцеларију у Љутице Богдана, Џајић ће и у будућем периоду саветима помагати посрнулом клубу, на инсистирање првог оперативца Звезде - Звездана Терзића.

Садашњи вршилац дужности генералног секретара шампиона Србије у неколико је интервјуа истакао да је присуство директора клуба из најславнијег периода и те како потребно, па и неопходно.

У јуну 2014. рекао је и да не види себе у клубу без Џајића.

"У којој функцији његовој не знам, али једноставно Драган Џајић је потребан Црвеној звезди. Његов савет ће ми увек бити потребан и надам се да ће бити ту да ми помогне. Ја бих волео да остане бар као саветник...", изјавио је тада Терзић.

Од одласка из клуба, бивши први човек црвено-белих неретко је долазио у Љутице Богдана и очекивано је да и на функцији почасног председника саветима и даље учествује у одлучивању на "Маракани".

На седници клупске скупштине клуб би могао да именује стадион по првој Звездиној звезди - Рајку Митићу, на предлог навијача.

Коментари / 0

Оставите коментар