Džaja ostaje u Zvezdi kao...?

Doskorašnji prvi čovek crveno-belih postaće počasni predsednik kluba. Odluka će postati zvanična 21. decembra, saznao je list "Blic".

Fudbal 16.12.2014 | 15:40
Džaja ostaje u Zvezdi kao...?

Svetozar Mijailović postaće 21. decembra predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, a istog dana klub će dobiti i počasnog predsednika - Dragana Džajića.

Iako je u junu napustio predsedničku kancelariju u Ljutice Bogdana, Džajić će i u budućem periodu savetima pomagati posrnulom klubu, na insistiranje prvog operativca Zvezde - Zvezdana Terzića.

Sadašnji vršilac dužnosti generalnog sekretara šampiona Srbije u nekoliko je intervjua istakao da je prisustvo direktora kluba iz najslavnijeg perioda i te kako potrebno, pa i neophodno.

U junu 2014. rekao je i da ne vidi sebe u klubu bez Džajića.

"U kojoj funkciji njegovoj ne znam, ali jednostavno Dragan Džajić je potreban Crvenoj zvezdi. Njegov savet će mi uvek biti potreban i nadam se da će biti tu da mi pomogne. Ja bih voleo da ostane bar kao savetnik...", izjavio je tada Terzić.

Od odlaska iz kluba, bivši prvi čovek crveno-belih neretko je dolazio u Ljutice Bogdana i očekivano je da i na funkciji počasnog predsednika savetima i dalje učestvuje u odlučivanju na "Marakani".

Na sednici klupske skupštine klub bi mogao da imenuje stadion po prvoj Zvezdinoj zvezdi - Rajku Mitiću, na predlog navijača.

Komentari / 0

Ostavite komentar