Мрдаковић НЕЋЕ у Звезду!

Спортски директор нишког суперлигаша Марко Јовановић разговарао је са нападачем који је био близу "Маракане". Центарфор му је открио своје планове.

Фудбал 16.12.2014 | 15:20
Мрдаковић НЕЋЕ у Звезду!

Неколико дана наговештавано је да би Миљан Мрдаковић (32) могао да појача Црвену звезду и то није тајна. Штавише, гостујући у МОНДУ, тренер шампиона Ненад Лалатовићотворено је говорио о томе.
У понедељак поподне, из Ниша је стигла потврда да се искусни центарфор ипак неће преселити ове зиме у Љутице Богдана. То је открио спортски директор Радничког из Ниша, Марко Јовановић.

"Причао сам са Миљаном Мрдаковићем, он је рекао да ће се вратити у Ниш, ако не нађе ангажман у иностранству. Он је проверен играч, а он и (Саша) Стојановић се одлично познају на терену и тиме бисмо значајно појачали тим", рекао је Јовановић у разговору за портал "Јужне вести".

Остаје да се види да ли ће Нишлије заиста упарити Мрдаковића и Стојановића, који би могао да се врати на "Чаир" из Румуније. По свему судећи, јасно је да ће београдски црвено-бели морати да и даље траже решење у нападу.

Мрдаковић је рођен у Нишу и од 11. до 13. године играо је за Раднички, па се преселио у Партизан, из којег је после три године отишао у Андерлехт, где је и завршио омладински стаж.

Као сениор, играо је за ОФК Београд, Гент, опет ОФК, Аустрију Салцбург, Металист Харков, Макаби Тел Авив, Виторију Гимараеш, Шандонг, Аполон Лимасол, Етникос Ахну, АЕК из Ларнаке, Цјансу, Енозис, Верију и сингапурски Тампинс Роверс.

Коментари / 0

Оставите коментар