Mrdaković NEĆE u Zvezdu!

Sportski direktor niškog superligaša Marko Jovanović razgovarao je sa napadačem koji je bio blizu "Marakane". Centarfor mu je otkrio svoje planove.

Fudbal 16.12.2014 | 15:20
Mrdaković NEĆE u Zvezdu!

Nekoliko dana nagoveštavano je da bi Miljan Mrdaković (32) mogao da pojača Crvenu zvezdu i to nije tajna. Štaviše, gostujući u MONDU, trener šampiona Nenad Lalatovićotvoreno je govorio o tome.
U ponedeljak popodne, iz Niša je stigla potvrda da se iskusni centarfor ipak neće preseliti ove zime u Ljutice Bogdana. To je otkrio sportski direktor Radničkog iz Niša, Marko Jovanović.

"Pričao sam sa Miljanom Mrdakovićem, on je rekao da će se vratiti u Niš, ako ne nađe angažman u inostranstvu. On je proveren igrač, a on i (Saša) Stojanović se odlično poznaju na terenu i time bismo značajno pojačali tim", rekao je Jovanović u razgovoru za portal "Južne vesti".

Ostaje da se vidi da li će Nišlije zaista upariti Mrdakovića i Stojanovića, koji bi mogao da se vrati na "Čair" iz Rumunije. Po svemu sudeći, jasno je da će beogradski crveno-beli morati da i dalje traže rešenje u napadu.

Mrdaković je rođen u Nišu i od 11. do 13. godine igrao je za Radnički, pa se preselio u Partizan, iz kojeg je posle tri godine otišao u Anderleht, gde je i završio omladinski staž.

Kao senior, igrao je za OFK Beograd, Gent, opet OFK, Austriju Salcburg, Metalist Harkov, Makabi Tel Aviv, Vitoriju Gimaraeš, Šandong, Apolon Limasol, Etnikos Ahnu, AEK iz Larnake, Cjansu, Enozis, Veriju i singapurski Tampins Rovers.

Komentari / 0

Ostavite komentar