Мишковић дао новац за оснивање Информера?!

Власник „Делте“ Мирослав Мишковић частио је телевизором, шпоретом и другим покућством, али и повишеним возилом „хонда“ свог партнера из Преса Драгана Ј. Вучићевића кад је овај покренуо свој дневни лист Информер.

Србија 16.12.2014 | 09:11
Мишковић дао новац за оснивање Информера?!

Наиме, Вучићевић је узео ове дарове, вредне око 60.000 евра, након формирања свог новог листа, а након што је заједно с Мишковићем оставио Прес у дугу од 16 милиона евра!

- Да је тако, потврђују и документа из АПР у којима се јасно види да је „Инсајдер тим“, компанија која издаје Информер, основана 9. марта 2012. године, месец дана пре него што је новинар добио поклоне за оданост и верност Мишковићу.

Не гади се пара

Тако је Мирослав Мишковић у ствари један од оснивача и спонзора и нове компаније „Инсајдер тим“ јер је, чашћавајући свог омиљеног новинара телевизором, шпоретом и повишеним возилом, омогућио да уштеди новац и уплати оснивачки капитал за нову фирму од чак 100 динара.

Поставља се питање да ли је Мишковић дао још новца за покретање Информера с обзиром на то да је Вучићевић изјавио да је за покретање новина потребно милион евра. Такође, питање је ко је још учествовао у оснивању овог листа, а спекулише се да су то политичари из бившег и садашњег режима.

Мишковић све плаћао

Иначе, Вучићевић, газда Мишкових пара, није се гадио и када га је увелико пљувао у Информеру, вероватно јер није довољно платио његово независно новинарство.

- Од њега је затражио новац за продају својих акција које је имао у дневном листу Прес. Мишковић му је и то уредно исплатио - каже Куриров извор близак Вучићевићу.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Независне домаће

16.12.2014 08:24

Нешта ми је ово познато...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЛАДЕН ДЕЛИЦ

16.12.2014 09:27

ДАЛИ ЈЕ ТО МОГУЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕВО ЦИТАМ НЕЗАВИСНЕ

ОДГОВОРИТЕ