Полиција пети дан трага за несталом старлетом из Српске

Ни пети дан откако је нестала пјевачица и старлета Слађана Слађа Гудураш (27) од ње нема ни трага од ње, а за њом трагају полиција, породица и пријатељи. Слађа је позната по пјесми “Силикони и кубици”, коју је снимила у дуету са репером Ђусом, а сваки траг јој се губи око 18.30 на путу Бијељина -Београд.

Република Српска 16.12.2014 | 07:25
Полиција пети дан трага за несталом старлетом из Српске

Слађа је тог дана кренула из Бијељине својим тамноплавим “голфом 5”. Дошла је у сриједу у Бијељину да би на Правном факултету положила колоквијум из енглеског. Ишле смо заједно и положиле, а послије колоквијума нисмо се ни видјеле ни чуле. Предложила сам да преноћи, а она није могла јер је морала назад за Београд јер је пса оставила самог у стану. Обишла је бутик и отишла – рекла је јуче за “Ало!” Тања Недић из Бијељине, која ради у Слађином бутику у том граду.

Пријатељи нестале пјевачице, која је красила и насловну страну једног мушког часописа, рекли су да је она у посљедње време добијала пријетње од свог бившег вјереника, који је од ње млађи двије године, као и да је те пријетеће поруке качила на Фејсбук.

У тим порукама јој је писао да ће проћи као Ксенија Пајчин и да ће он да се убије. Показала нам је поруке у којима је писало: “Сјети се како је прошла Ксенија Пајчин”. Она га је јако вољела и због њега је живјела на релацији Београд-Бијељина гдје су отворили бутик и требало је да се уда за њега. Причала нам је да је веза пукла када је открила да је он геј и да је у вези са једним познатим мушкарцем из Београда. Говорила је да послије прекида везе уходио и пријетио и страшно се плашила. Пријетње су престале када је она на свој Фејсбук профил окачила слике њега и тог мушкарца и написала да су у вези. Послије тога се примирио, па је она мислила да је оставио на миру. Иначе, она нам је причала да је он био у вези са неким познатим младим пјевачицама, које су се такође жалиле да им је послије раскида пријетио - рекли су пријатељи нестале дјевојке, која је пријетње,према писању српских медија, пријавила полицији.

Они кажу да Слађин бивши дечко, који је родом из једног села код Бијељине, прича пријатељима по кафићима да не јој не би никад наудио.

- Свима прича да није спреман на тако нешто и да се нада да је она добро. Куне се да јој није ништа урадио - кажу пријатељи Слађе Гудураш, која је, према њиховој причи, бившег младића упознала преко Фејсбука.

Истражиоци су контактирали са Перићем који је потврдио да су њих двоје до прије мјесец дана били у вези, али је порекао било какву умјешаност у отмицу. Чак тврди да је Слађа измислила причу о отмици и нестанку, како би привукла медијску пажњу. Слађу је оптужио и да се бави проституцијом у Београду, тврдећи да је радила за једног макроа који је недавно ухапшен у Србији – открива извор близак истрази.

Недоступни телефони

Пријатељи причају да је Слађа имала три мобилна телефона, а да је посљедњи пут била на виберу око 18.30, кад је прешла на српску страну. “Имала је два српска и један босански број. Сва три су недоступна. Најпре су узалудно покушали да је добију њена мајка, која живи у Српцу код Бања Луке и Слађанин садашњи дечко, са којим је недавно помирила. Пошто је нису нашли ни у њеном стану у Београду, случај су пријавили полицији”, додају пријатељи пјевачице.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Истина

16.12.2014 09:50

Ста и гдје ради старлета?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.12.2014 12:53

Са оваквим уснама могла би и у кабинет код неког...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

16.12.2014 13:45

Гдје је незна се а шта ради зна се .

ОДГОВОРИТЕ