Гатузо нови тренер Ренџерса?!

Ђенаро Гатузо могао би да наследи Алија Мекојста на клупи Ренџерса.

Фудбал 16.12.2014 | 15:00
Гатузо нови тренер Ренџерса?!

После два пораза и ремија у последња четири кола шкотског Чемпионшипа, Али Мекојст више није менаџер Ренџерса! Полицајци имају великих девет бодова заостатка у односу на првопласирани Харт оф Мидлотијан и у потрази су за човеком који би клуб могао да врати на победнички колосек и у сам врх шкотског фудбала! А такав је према писању италијанских и шкотских медија - Ђенаро Гатузо!

Тренер критског ОФИ-ја има култни статус међу навијачима са чувеног Ајброкса, иако је тамо као голобради 18-годишњак одиграо само једну сезону... Али у тој једној години Гатузо је због добро познатог темперамента побрао симпатије ватрених навијача из Глазгова, а везе са шкотским народом учврстио оженивши "њихову" Монику Романо (италијанско порекло на страну).

Ни сам Гатузо није крио емоције према Глазгову. Уосталом, крајем октобра је поднео оставку у ОФИ-ју и као један од разлога навео лошу финансијску ситуацију у грчком клубу, а сада је по свему судећи спреман да прихвати понуду клуба који је у још већој дубиози.

Управа Ренџерса наиме мора да до краја јануара како зна и уме пронађе 11 милиона евра како би по плану наставила финансијски опоравак. Без тога рокада на клупи тренера неће имати никаквог ефекта. А и сам Гатузо је темпирана бомба што се и потврдило у његовим кратким тренерским авантурама у Сиону, Палерму, па и сада на Криту.

Коментари / 0

Оставите коментар