Освијетљен мост краља Александра

Након неколико година без освјетљења, стари пјешачки мост који повезује Зворник и Мали Зворник напокон више није у мраку, јер је на њему општина Зворник поставила 10 лампи, које ће бити привремено ријешење, док се не изврши реконструкција моста коју ће, како је планирано, заједничким средствима радити Владе Србије и Српске.

Република Српска 15.12.2014 | 20:28
Освијетљен мост краља Александра

Након више година проведених у мраку, јер на њему, осим на граничним кућицама, није горијела ни једна једина сијалица, стари пјешачки мост је најзад освјетљен.

С обзиром да мост свакодневно прелази већи број људи, његово освјетљење је за сваку похвалу, јер се по мраку, због бројних оштећења њиме требало кретати уз велики опрез.

Лампе ће бити привремено ријешење док се заједничким средствима Влада Србије Српске, не започне реконструкција моста, која се најављује већ неколико година, али је због мајских поплава и клизишта опет морала бити пролонгирана до даљњег.

Стари жељезни мост који је због оштећености и старости већ двије деценије забрањен за моторни саобраћај, изградјен је 1929. године, а носи име Александра Првог Карађорђевића, који је финансирао његову градњу.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Око соколово

15.12.2014 21:01

То је збиља успјех вриједан пажње, за ове обе владе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола Тесла

15.12.2014 21:59

Десет сијалица 4,500 КМ/а, Како то Данијеле? Није ни струја сто је некада била.

ОДГОВОРИТЕ
Name

привредно цудо

15.12.2014 22:08

свака цаст..специјалне и паралелне везе показују резултате.

ОДГОВОРИТЕ